Pakej Dealer

PENERANGAN MENGENAI ZAM2

SOALAN

Assalamualaikum...satu pertanyaan-harga zam2 water tu wakil @ agent boleh buat hrga sndiri ke?

JAWAPAN

Wakil dan Dealer tidak dibenarkan menjual mengikut harga sendiri tetapi DEALER dibenarkan mengambil zam zam mengikut  syarat - syarat DEALER iaitu minumum untuk ambil zam-zam dengan kita adalah sebanyak 10botol dengan harga RM110sebotol

HARGA DEALER
            Minimum 10 botol dengan harga RM110
            Dari 10 hingga 49 botol – RM110
            Dari 50 hingga 100botol - RM105
            Dari 101 hingga 150botol – RM100
            ( Harga boleh berubah mengikut prestasi dealers )

 WAKIL - akan diberikan komisen after reach a group sales 100botol dengan melihat kepada bilangan botol daripada wakil , plus pemberian max.RM5 bergantung kepada keuntungan Syarikat.

Contoh:


Wakil =   RM14 (hasil kiraan group sales/100btol) × 5btol (cth bil.btol terjual oleh wakil itu) + rm5 ( Co. Incentive )
So wakil akan dapat rm75 atas 5botol jualan.
 Wakil ni sebenarnya lebih kepada ana ingin membantu mereka yang amat memerlukan di samping menggalakkan mereka dalam bidang ini, oleh kerana itulah tidak semua yang dilantik untuk menjadi wakil. Setakat ini adik - beradik ana seramai 14 orang dilantik sebagai wakil ana.Harapan bolehlah bantu mereka yang dalam kesusahan.

            Walaubagaimanapun anda masih berpeluang menjadi agent dealer kepada kami dan kami juga mencari investor2 dalam pengambilan zam2 melalui kontena yg dibahagikan kpd 6 bahagian per kontena.PELABUR/ INVESTORS

            SETIAP 1 bahagian kontena mmerlukan cuma RM44ribu/500botol zam2.( Harga berubah mengikut keadaan semasa )

            Pengurusan terpulang kepada anda, jika anda ingin menjalankan perniagaan sendiri pun tiada masalah atau menyerahkan kepada pihak kami untuk mengendalikannya pun boleh...anda hanya akan menikmati keuntungan jualan berserta dgn pulangan modal kembali.

            Harapan kami jika anda sudi mencarikan investor zam2 di samping membekalkan zam2 kepada yang amat memerlukan .Hubungi kami:


Wakil-wakil dan Dealers kami di Seluruh Malaysia

No comments:

Post a Comment